Inredning Följ oss på Facebook - vi lägger upp inspirerande inredningsbilder regelbundet


   Följ oss på Facebook

 Homestaging och bra bilder innan försäljning kan göra underverk

Före
Efter

 

 

Före
Efter

 

 

Före
Efter

 


 

Intervju med Pia Ählström från tidningen Entré | 01 | 2015

Blått, krom och läder

Mitt badrum är varmt men stilrent med ljust cremefärgade väggar och ekdetaljer. Det är åtta år gammalt, men nu är trä verkligen på väg tillbaka så det funkar ju ändå. Jag älskar att använda mig av textilier i min inredning, och där har jag sett till att matcha morgonrockarna med gråa golvet.

I övrigt är det lite orientaliskt, med ett marockanskt vikbord med rostfria ben och bordsskiva i skinn med en massa saker på. Folk glömmer lätt att badrummet faktiskt är ett rum som går att inreda på personligt vis.

TREND Blått är i ropet i badrummet, tillsammans med Hawaiimönster eller mönsterformer från naturen. Den trendmedvetne kan även försöka att få in alger någonstans, i form av mönster eller tvål.

MATERIAL Krom och läder tar sig ända in i badrummet. Det finns färdiga kromhandtag med läderinslag, men det går också lätt att göra egna handtag genom att dubbelvika en två cm bred och sex cm lång läderdel, så man får en stropp att hålla i och sätta in en vacker skruv.

TIPS För personlighet och myskänsla, ställ in en traditionell bordslampa på bänkskivan över tvättmaskinen och tumlaren. Hitta inspiration hos andra men tänk på att alltid binda ihop det med en personlig touch.

FOTO: ALEXANDER LAGERGREN
TEXT: LISA ROSMAN

Ladda ner hela artikeln som pdf