Torrox, SL167

Gångavstånd till caféer och butiker

  • Typ av fastighet: Villa
  • Stad/Område: Torrox
  • Pris: € 340 000
Boka visning

Fristående villa i Torrox, Málaga, Spanien

3 sovrum
3 Badrum
Tomtstorlek 3700m²
Byggnadsstorlek 153m²
Privat täckt Pool
Privat trädgård
Parkering
Garage
Täckt pool

Fristående villa med 3 sovrum, 3 badrum, kök, stort vardagsrum, privata terrasser och trädgård, täckt pool gångavstånd till caféer och butiker, centralvärme, privat pool, solenergi.

Torrox

Den pittoreska, vitkalkade staden Torrox ligger i den andalusiska provinsen Malaga i regionen som kallas Axarquia. Den bildar en av fyra stadsområden som tillsammans utgör området Torrox: Torrox Costa, el Morche, El Peñoncillo och Torrox
Pueblo.

Staden ligger på den natursköna rutten av Sol och Vin, som följer en rutt städer och byar i Axarquia i ett landskap av sol och vinodlingar.

Staden ligger bara 4 kilometer inåt landet och är ett populärt turistmål under sommaren för dem som vill bo i mer traditionella miljöer, men ändå ha nära till attraktionerna på kusten.

Övrigt

Tillkommande skatter och avgifter på köpeskillingen; - Överföringsskatt. Beroende på köpeskillingens storlek är skattesatsen 8, 9 eller 10% - Notarieavgift. Varierar mellan 500 - 1 500 euro, beroende på fastighetens pris - Fastighetsregister. Ca 70% av notarieavgiften - Advokatarvode. Ca 1% av köpeskillingen - Kostnader för ändring och uppdatering av kontrakt, såsom el och vatten


Boka visning