Torrox Park, SL 671

Detta fina parhus i söderläge med dess härliga takterrass, från vilket man har underbar utsikt både mot havet och bergen, har 2 sovrum och 1 badrum. Prissatt för att säljas snabbt, vilket den kommer att göra då det är ett riktigt fynd

  • Typ av fastighet: Parhus
  • Stad/Område: Torrox Park
  • Pris: € 125 000
Boka visning

Parhus i Torrox Park

2 Sovrum

1 Badrum

Detta fina parhus i söderläge med dess härliga takterrass, från vilket man har underbar utsikt både mot havet och bergen, har 2 sovrum och 1 badrum.
Vardagsrummet och köket har en öppen planlösning, ett hus som är perfekt för att umgås.

Huset är i genomgående fint skick och har ett härligt ljusinflöde med fönster i 3 olika riktningar. Då huset har sol hela dagen är det skönt att ha flera olika uteplatser så att man kan välja.
Den inglasade balkongen är ett perfekt utrymme då det kan nyttjas hela året runt som ett extra rum.

A/C finns i vardagsrum och båda sovrummen, så om man funderar på att hyra ut fastigheten när man inte är här så är den förberedd för detta. Alla fönster har dubbelglas samt nedfällbart myggnät. Huset säljs möblerad där merparten av möblerna är köpta förra året.

Prissatt för att säljas snabbt, vilket den kommer att göra då det är ett riktigt fynd.

Övrigt

Tillkommande skatter och avgifter på köpeskillingen; - Överföringsskatt. Beroende på köpeskillingens storlek är skattesatsen 8, 9 eller 10% - Notarieavgift. Varierar mellan 500 - 1 500 euro, beroende på fastighetens pris - Fastighetsregister. Ca 70% av notarieavgiften - Advokatarvode. Ca 1% av köpeskillingen - Kostnader för ändring och uppdatering av kontrakt, såsom el och vatten


Boka visning