Nerja Capistrano, SL 659

Mycket attraktivt radhus med fantastisk havsutsikt beläget i ett lugnt bostadsområde nära Capistrano Village

  • Typ av fastighet: Radhus
  • Stad/Område: Nerja
  • Pris: € 285 000
Boka visning

Radhus till salu i Nerja (Capistrano-området)

Mycket attraktivt radhus med fantastisk havsutsikt beläget i ett lugnt bostadsområde nära Capistrano Village. I närheten finns det några barer och restauranger samt en tennisklubb bara några minuter bort.
Fastigheten är byggd på en tomt på 84m2 och huset är 94 m2 plus ett stort garage med plats nog för ett fordon och förråd.
På nedre plan finns en hall som leder till det rymliga vardagsrummet och en matplats med öppen spis. Öppen planlösning, fullt utrustat kök. Vardagsrummet öppnar sig mot en cirka 30m2 terrass i söderläge som har sol dagen och med vacker utsikt över Medelhavet.
På övervåningen finns en rejäl hall som leder till ett stort sovrum med garderober och en liten balkong / terrass med panoramautsikt över berget och havet. Även på denna våning finns ett andra sovrum med en garderob och ett familjebadrum.
Detta radhus har ett stort privat garage och förråd som är bekvämt åtkomligt från insidan av fastigheten. Säljes möblerad. Bra uthyrningspotential.


2 sovrum
1 Badrum
1 Toalett
2 terrasser (35 m2)

Eget Garage (1)med 1 bilplats

Tomt: 84 m2
Bebyggd area: 94 m2
Byggnadsår: 1986
Utmärkt skick
3,393 € / m2 (tomt)

Nerja

Ca 22 000 invånare. 53 km till Malaga. Lokalbuss går dagligen mellan Malaga och Nerja. Fantastisk småstad med härlig karaktär. Staden har en gammal och en nybyggd del. Många olika typer av stränder finns, allt från den breda "Floridaliknande" Burrianastranden till små obebyggda, ostörda stränder utmed havsvägen 340. Aktiviteter och sevärdheter; Balcon de Europa - historisk, storslagen utsiktsplats över Medelhavet Cueva de Nerja - droppstensgrottor som är 5 miljoner år gamla Ridning - ta en långritt upp i de vackra bergen Dykning Golv - många banor av hög kvalitet finns runtom. Närmsta bana är Baviera Golf, ca 15 min bilresa från Nejja Skidåkning - 1 tim bilväg till Granada ligger Sierra Nevadabergen. Njut av fantastisk skidåkning med underbar utsikt Alhambra - Moriskt palats utanför Granada från 1250-talet. Ligger på UNESCOs världsarvslista och är en av Spaniens mest besökta turistattraktion Malaga - ta en tur till Malaga och njut av trendig shopping, berömda konstmuséer och hett nattliv

Övrigt

Tillkommande skatter och avgifter på köpeskillingen; - Överföringsskatt. Beroende på köpeskillingens storlek är skattesatsen 8, 9 eller 10% - Notarieavgift. Varierar mellan 500 - 1 500 euro, beroende på fastighetens pris - Fastighetsregister. Ca 70% av notarieavgiften - Advokatarvode. Ca 1% av köpeskillingen - Kostnader för ändring och uppdatering av kontrakt, såsom el och vatten


Boka visning