Nerja, SL 541

Radhus med privat takterrass med 360º fantastisk utsikt över havet och bergen

  • Typ av fastighet: Radhus
  • Stad/Område: Nerja
  • Pris: € 270 000
Boka visning

Radhus i Alhambra, Nerja

2 Sovrum

2 Badrum

Byggnad 96 m2

Pool

Till salu ett fint radhus i utmärkt skick belägen i den suhgt-efter urbasation Alhambra. Fastigheten är byggd på 2 våningar. Bottenvåningen består av en uteplats / trädgård med direkt tillgång till den vackra gemensamma poolen och trädgårdarna, vardagsrum och matsal, utrustat kök och gästtoalett. Översta våningen består av 2 sovrum, en av dem med tillgång till en terrass i söderläge med sol hela dagen. Härlig pool och havsutsikt, badrum, privat takterrass med 360º med fantastisk utsikt över havet och bergen.
Urbaniseringen har parkering för boende.


Nerja

Ca 22 000 invånare. 53 km till Malaga. Lokalbuss går dagligen mellan Malaga och Nerja. Fantastisk småstad med härlig karaktär. Staden har en gammal och en nybyggd del. Många olika typer av stränder finns, allt från den breda "Floridaliknande" Burrianastranden till små obebyggda, ostörda stränder utmed havsvägen 340. Aktiviteter och sevärdheter; Balcon de Europa - historisk, storslagen utsiktsplats över Medelhavet Cueva de Nerja - droppstensgrottor som är 5 miljoner år gamla Ridning - ta en långritt upp i de vackra bergen Dykning Golv - många banor av hög kvalitet finns runtom. Närmsta bana är Baviera Golf, ca 15 min bilresa från Nejja Skidåkning - 1 tim bilväg till Granada ligger Sierra Nevadabergen. Njut av fantastisk skidåkning med underbar utsikt Alhambra - Moriskt palats utanför Granada från 1250-talet. Ligger på UNESCOs världsarvslista och är en av Spaniens mest besökta turistattraktion Malaga - ta en tur till Malaga och njut av trendig shopping, berömda konstmuséer och hett nattliv.

Övrigt

Tillkommande skatter och avgifter på köpeskillingen; - Överföringsskatt. Beroende på köpeskillingens storlek är skattesatsen 8, 9 eller 10% - Notarieavgift. Varierar mellan 500 - 1 500 euro, beroende på fastighetens pris - Fastighetsregister. Ca 70% av notarieavgiften - Advokatarvode. Ca 1% av köpeskillingen - Kostnader för ändring och uppdatering av kontrakt, såsom el och vatten.


Boka visning